);

Yrityksestä

Lemmikkikyyti

Yrityksemme on perustettu kesällä 2018.

Tavoitteemme on omalta osaltamme edistää lemmikkien ja heidän omistajiensa terveyttä ja hyvinvointia. Haluamme tarjota kaikille omistajille ja heidän lemmikeilleen parhaan mahdollisen pääsyn eläinlääkärin ja kuntoutuksen piiriin. Tarjoamme palveluna lemmikkien kuljetusta, jälkihoitoa ja ulkoilua.

Kuljetamme lemmikit eläinlääkärin, fysioterapeutin, uimalan tms vastaanotolle ja takaisin kotiin, halutessanne olemme lemmikkinne seurana käynnin ajan ja kuuntelemme hoitotahon ohjeet ja viestit (jotka tietenkin välitämme teille). Hoidamme lemmikkinne kotonanne tai yrityksemme tiloissa saapumiseenne asti, mikäli lemmikki esim. leikkauksen vuoksi tarvitsee valvontaa. Huolehdimme lemmikin ulkoilusta käynnin jälkeen ja teemme tarvittaessa pesut ja muut hoitotoimenpiteet. Kissat ja muut pieneläimet ovat myös tervetulleita hoitolaan vaikkapa lomanne ajaksi.

Kuljetamme ja hoidamme lemmikit Pirkanmaan alueella. Olemme alv -rekisteröity yritys ja osasta toimintaamme olette oikeutettuja saamaan kotitalousvähennyksen

Me

Suurperheemme on aina ollut äärimmäisen eläinrakas. Meillä Ylöjärvellä asustaa tälläkin hetkellä koiria, kissoja ja kanoja. Eläimet ovat osa perhettämme ja äärettömän tärkeitä. Siksi pidämme itsestäänselvänä, että hoidamme myös muiden lemmikit samalla hellyydellä ja omistajan toiveita kunnioittaen.

Lemmikkien kuljetukset ovat pääasiassa minun, perheen äidin Marjaanan, vastuulla. Kuljetuksiin osallistuu tarvittaessa myös perheen vanhimmat lapset, joilla on jo monen vuoden liikennekokemus ja vastuullinen asenne. Vastuullisuus onkin sana, joka kuvaa palveluamme parhaiten. Jokainen eläin on meille tärkeä ja saa arvoisensa kohtelun.

Eläimet ovat meillä toimineet terapeutteina perhettämme kohdanneen tragedian jälkeen. Kukaan muu, kuin toinen eläinihminen ei tätä asiaa ymmärrä. On luonnollista tarjota mahdollisuus samaan muillekin.

Kasvatamme kanoja – hieman erikoisempia rotuja – ja voimme halutessanne perehdyttää teidät tämänkin harrastuksen alkuun.