);

Lemmikkikyyti- Tietosuojaseloste

Lemmikkikyyti – tietosuojaseloste

Tämä on henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

1. Rekisterin pitäjä  ja yhteystiedot

Lemmikkikyyti

Tmi Marjaana Siuko

Aputoiminimi: Lemmikkikyyti

Marjaana Siuko

Koivulammentie 5 33140 YLINEN

Puh: 0400 746365

Sähköposti: info@lemmikkikyyti.fi

WWW-sivu: https://www.lemmikkikyyti.fi

2. Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Keräämme ajanvaraukseemme sekä laskutusta varten seuraavat henkilötiedot:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Varaajan osoite (koti -ja mahdollinen laskutusosoite)

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on ylläpitää asiakaskohtaisesti asiakkaiden yhdyshenkilötietoja, joita käytetään laskujen kohdistamisessa sekä yhteydenpitoon asiakkaiden kanssa.

4. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilörekisteriin merkittäviä tietoja hankitaan säännönmukaisesti seuraavin tavoin esim.:

– Asiakkaalta itseltään tuotteen/palvelun tilaamisen yhteydessä (ajanvaraus, puhelin tai sähköposti)

– Web-sivulta yhteydenottolomakkeen kautta

5. Henkilötietojen luovuttaminen

Tietoja ei luovuteta muille osapuolille.

6. Tietojen tarkastusoikeus ja korjaaminen

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyynnön toteuttamiseksi rekisteröidyn tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön. Yhteystiedot näkyvät yllä.

Rekisteröidyllä on lisäksi oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Tietojen korjauspyynnössä on yksilöitävä korjattava virhe ja ilmoitettava korjatut tiedot. Korjauspyynnön toteuttamiseksi rekisteröidyn tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön.

7. Muut rekisteröidyn oikeudet

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.